Topolobampo og Frontera Grill

Du har kanskje sett eier og sjefskokk Rick Bayless på TV, der han har rørt sammen peppersaus og andre velsmakende meksikanske kreasjoner. Menyen hans er ikke en typisk taco-meny: Bayless bruker sesongbetonte ingredienser som er dyrket frem på en bærekraftig måte; i kjøttet som er stekt over flammer, sine mole-sauser som er fulle av smak, steik med chili og i signaturmargaritaen. Selv om de deler samme inngang er faktisk Frontera Grill og Topolobampo to separate restauranter: Frontera er den morsomme, solfylte og uformelle, mens Topolobampo er litt mer finpusset, med mer elegante retter. Sistnevnte er faktisk president Obamas favorittspisested, og han og kona foretrekker bord nummer 65. Begge restaurantene er som regel fulle av folk. Frontera tar i noen tilfeller reservasjoner, men som regel er det førstemann til mølla. Hos Topolobampo bør du derimot så bestemt bestille på forhånd – seks til åtte uker før er å anbefale. Bayless driver også Xoco, som er rett ved siden av, og deres priser er noe lavere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *